Jeg har igennem min karriere arbejdet med mange stilarter; alt fra Old English skrift til abstrakt- både realisme og fiktion. Gennem de sidste næsten 9 år har jeg dog indset min passion ligger indenfor abstrakt realisme, black & gray realisme, og color realisme.

Klik på de forskellige stilarter herover for at se nogle eksempler på hvad jeg tidligere har lavet og hvordan designs til de forskellige stilarter kan se ud.

Jeg har igennem min karriere arbejdet med mange stilarter; alt fra Old English skrift til abstrakt- både realisme og fiktion. Gennem de sidste 14 år har jeg dog indset min passion ligger ved abstrakt realisme, black & gray realisme, og color realisme.

Klik på de forskellige stilarter herover for at se nogle eksempler på hvad jeg tidligere har lavet og hvordan designs til de forskellige stilarter kan se ud.

Jeg har igennem min karriere arbejdet med mange stilarter; alt fra Old English skrift til abstrakt- både realisme og fiktion. Gennem de sidste 14 år har jeg dog indset min passion ligger ved abstrakt realisme, black & gray realisme, og color realisme.

Klik på de forskellige stilarter herover for at se nogle eksempler på hvad jeg tidligere har lavet og hvordan designs til de forskellige stilarter kan se ud.

VIL DU SE MERE? 

FIND MIG PÅ INSTAGRAM, TIKTOK ELLER FACEBOOK

Translate »